Wehl.nl

Wehl.nl is een dynamische site die ontwikkeld is om iedereen die interesse heeft in wat er in, en rondom Wehl, gebeurt te kunnen voorzien van de benodigde informatie. De site is van iedereen, voor iedereen. Met behulp van deze website ontdekt u Wehl en omstreken op een leuke en efficiënte manier zodat u uw verblijf zo goed mogelijk kunt plannen of invullen Weijdesign heeft hier de website voor gebouwd en het logo voor ontworpen.

Bekijk Website

Trendix Hairsalon

Trendix is een kapsalon en een massagesalon in één. Dit is de plek in Wehl om even lekker in de watten gelegd te worden. Alles in deze kapsalon draait om "rust en beleving". Daarnaast worden er alleen maar natuurlijke producten gebruikt. Weijdesign heeft het logo en de huisstijl ontworpen en daarna de website gebouwd.

Bekijk Website

Praktijk Shamira

Het doel van Praktijk Shamira is het gelukkig en gezond maken van mensen. Dit doen ze op een oprechte en duidelijke manier zodat ze jou mee kunnen nemen in de wijze waarop jij gelukkig leeft. Ze bieden verschillende therapieën aan om jou bij te sturen zodat je nog meer uit jezelf haalt. Weijdesign heeft hier de website voor gebouwd.

Bekijk Website

Huidkliniek Cosmed

Huidkliniek Cosmed is een snel groeiende kliniek gespecialiseerd in huidtherapie, Schoonheid(salon) en plastische ingrepen. Dit maakt ze een sterk collectief die er voor zorgt dat je er weer stralend en gezond bijloopt. Voor bijna elke klacht aan uw huid kunt u hier terecht voor deskundig advies. Weijdesign heeft hier het logo, de huisstijl en de website voor gemaakt.

Bekijk Website

Reuring Wehl

Reuring Wehl is de uitgaansgelegenheid in Wehl. Naast een zaal, een dartkelder en mooi authentiek bruin café zijn hier ook de lekkerste ijsjes van de omgeving verkrijgbaar. Zeker een aanrader om eens te bezoeken als je in de omgeving bent. Weijdesign heeft hier het logo, de huisstijl en de website voor gemaakt.

Bekijk Website

Andere klanten